Forfriskende MissBlue Ice Tea opskrifter

missblue-iste-ice-tea-opskrift

Gør isteen til din foretrukne læskedrik denne sommer.

Med MissBlue filteret er det super enkelt at lave et lækkert glas kølende iste. Opskrifterne er simple og lette at lave, og der findes masser af variationer. Det er bare med at prøve sig frem.

 

missblue-jordbær-iste-ice-tea-opskrift

Jordbær og Mynte

1 Filter
1 Krus/glas
1-2 spsk. Rørsukker
2 tsk. Chaplon Mynte te  
Lidt friske mynteblade (groft hakket)
Ca. 3 Jordbær (skåret i tern)
Kogt vand
¼ Lime
1 Stort glas med isterninger

Hak myntebladene groft og skær jordbær i tern. Kom rørsukker, te, mynteblade og jordbær i filteret. Afhængigt af, hvor sød du ønsker din iste, kan du komme mere eller mindre rørsukker i. Hæld det kogte vand gennem filteret, og lad te blandingen trække 5-6 minutter.

Tag filteret med te blandingen op og hæld herefter teen direkte over isterningerne i det store glas. Det giver en chok-køleeffekt, som sikre et bedre resultat end, hvis man lader det nedkøle langsomt i køleskabet. Pres en frisk lime over teen og rør rundt. Du kan evt. pynte med en lime, jordbær eller lidt frisk mynte.

Nyd din iskolde iste i det varme sommervejr.

 

missblue-fersken-hyldeblomst-iste-ice-tea-opskrift

Fersken og hyldeblomst

1 Filter
1 Krus/glas
1-2 spsk. Rørsukker
2 tsk. Chaplon Mynte te
5-6 små hyldeblomst buketter
1 Fersken/Nektarin (skåret i tern)
Kogt vand
¼ Citron
1 Stort glas med isterninger
Og måske en lille sjat rom ;-)

Klip hyldeblomsterne i små buketter og skær fersken ud i tern. Kom rørsukker, te, hyldeblomster og ferskner i filteret. Afhængigt af, hvor sød du ønsker din iste, kan du komme mere eller mindre rørsukker i. Hæld det kogte vand gennem filteret, og lad te blandingen trække 5-6 minutter.

Tag filteret med te blandingen op og hæld herefter teen direkte over isterningerne i det store glas. Det giver en chok-køleeffekt, som sikre et bedre resultat end, hvis man lader det nedkøle langsomt i køleskabet. Pres en frisk citron over teen og rør rundt. Du kan evt. pynte med en citron eller lidt frisk hakket mynte.

Nyd din iskolde iste i det varme sommervejr.

 

missblue-mango-iste-ice-tea-opskrift

Mango

1 Filter
1 Krus/glas
1-2 spsk. Rørsukker
2 tsk. Chaplon Mynte te
Lidt friske mynteblade (groft hakket)
½ Mango (skåret i tern)
Kogt vand
¼ Citron
1 Stort glas med isterninger

Hak myntebladene groft og skær mangoen halvt over og herefter i tern. Kom rørsukker, te, mynteblade og mango i filteret. Afhængigt af, hvor sød du ønsker din iste, kan du komme mere eller mindre rørsukker i. Hæld det kogte vand gennem filteret, og lad te blandingen trække 5-6 minutter.

Tag filteret med te blandingen op og hæld herefter teen direkte over isterningerne i det store glas. Det giver en chok-køleeffekt, som sikre et bedre resultat end, hvis man lader det nedkøle langsomt i køleskabet. Pres en frisk citron over teen og rør rundt. Du kan evt. pynte med en citron eller lidt frisk mynte.

Nyd din iskolde iste i det varme sommervejr.

 


Skriv en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres